گرم شدن زمین، افزایش آلودگی های زیت محیطی، از بین رفتن منابع طبیعی انرژی و... کارشناسان را بر آن داشت تا با چاره اندیشی در زمینه های مختلف، این روند رو به رشد را مهار نمایند.یکی از مهمترین بخش هایی که سهم بسزایی در اتلاف منابع انرژی و افزایش آلودگی های زیست محیطی دارد، صنعت ساختمان است. از این رو طراحی صحیح ساختمان ها و دقت در انتخاب مصالح و ... نقش قابل تجهی در کاهش اثرات زیانبار این صنعت دارد.
موضوعات مرتبط: مهندسی نقشه کشی ، مهندسی نقشه کشی ساختمان(معماری) ، ،
برچسبها:
معرفی رشته تکنولوژی معماری مهندس ايتاليايي پير لوئيجي نروي اعتقاد داشت كه معماري تركيبي از فناوري و هنر است. در كليساهاي دوران گوتيك، تركيب فناوري و زيباييشناسي به قدري كامل بود كه جنبههاي مربوط به ساخت از جنبههاي معماري آن قابل تفكيك نبود. از قرون وسطي تاكنون، همواره معماران و سازندگان ساختمانها، راهكارها، شيوهها و مصالح جديدي را براي ساختمان و تركيب سازه با معماري به منظور رسيدن به راهحلهاي بديع و نو اختراع كردهاند.
موضوعات مرتبط: مهندسی نقشه کشی ، مهندسی نقشه کشی ساختمان(معماری) ، ،
برچسبها:
این رشته هم اکنون در سطح جهانی دارای بازار کار فراوانی است و به علت نوپا بودن و همچنین به علت آن که دارای زمینههای کاری متفاوت و متنوعی است، هنوز بازار کار آن اشباع نشده است. توجه به این نکته حائز اهمیت است که تا ۵ سال پیش، این رشته تنها در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری وجود داشته است و به تازگی در مقطع کارشناسی نیز فعالیتهایی صورت گرفته است، بنابراین با بازار کار اشباع از نیروی کار مواجه نیستیم.
موضوعات مرتبط: مهندسی نقشه کشی ، مهندسی نقشه کشی ساختمان(معماری) ، ،
برچسبها:
شهرسازی و گرایش های متنوع آن تقريباً يك رشته علمي جديد است كه ريشه هاي آن را بايد در پاره اي علوم كاربردي از قبيل معماري، معماري چشم انداز، مهندسي عمران و علوم اجتماعي و رفتاری دانست. دپارتمانهای آموزش شهرسازي در طول قرن گذشته در سراسر دنیا بر دامنه اي از تخصص هاي متفاوت متمركز شده اند که از آن جمله اند: مدل تئوري محور، رويكرد برنامه ريزي فيزيكي و طراحي محور و اخيراً رويكرد انتقادي ساختار گرايانه. تفاوت در رویکردها ، بخشي متأثر از تفسيرهاي متفاوت از ماهیت شهرسازی و بخشي ناشي از ميان رشته اي بودن اين تخصص است . با این حال، شهرسازی معمولاً بعنوان رشته اي كه فاقد تئوري ها و سنت هاي خاص خود است بحساب می آید.
موضوعات مرتبط: مهندسی نقشه کشی ، مهندسی نقشه کشی ساختمان(معماری) ، ،
برچسبها:
معماری منظر رشته ای است که از لحاظ آموزش آکادمیک در کشور ما عمر کوتاهی دارد و هنوز جایگاه واقعی خود را در فرهنگ عمومی و جامعه حرفه ای به دست نیاورده است. علت این امر را می توان در عدم ارائه تعریفی جامع از آن برای عموم، مشخص نبودن حوزه فعالیت آن و تداخل رشته های وابسته جستجو کرد.
موضوعات مرتبط: مهندسی نقشه کشی ، مهندسی نقشه کشی ساختمان(معماری) ، ،
برچسبها:
رشته نقشهکشی ساختمان
با توجه به نیاز بشر به سرپناه و تأمین آسایش و آرامش روحی، معماری از اهمیت خاصی برخوردار است. یکی از رشتههای پر طرفدار شاخه کاردانش، رشته نقشهکشی ساختمان است و موفق بودن در این رشته به عواملی مانند: داشتن علاقه کافی به آن، داشتن قدرت تجسم بالا، داشتن زمینه ریاضی، داشتن سلیقه و آگاهی در زمینه طراحی. پس کسی که موارد ذکر شده را داشته باشد قطعاً میتواند از نظر شغلی موفق باشد، حتی اگر تصمیم به ادامه تحصیل در دانشگاه را نداشته باشد میتواند پس از گرفتن دیپلم در این شاخه سریعاً وارد بازار کار شود. همچنین اگر کسی توان ادامه تحصیل را در خود ببیند و برای آن تلاش کند مطمئناً به اهداف بالایی دست پیدا میکند و میتواند موفق باشد.
موضوعات مرتبط: مهندسی نقشه کشی ساختمان(معماری) ، ،
برچسبها:
صفحه قبل 1 صفحه بعد